O noua zi minunata de noiembrie

     O noua zi, o noua plimbare prin aerul racoros de toamna tarzie, un aer ce vesteste urmatorul sezon care in curand ne va invalui intr-o mare de temperaturi scazute, ger si probabil zapada. Natura deja se mangaie cu ultimele frunze pana la venirea iernii, totusi nu pare sa fie deranjata de aceasta schimbare.

     Copacii goi si covorul de frunze infinit, impreuna cu ceata diminetii, griul zilei si cateva raze de soare care incalzesc pamantul rece, ne ofera o imagine feerica, mai ales daca incercam sa privim totul dinauntrul nostru, cu ochii copilului care inca este acolo, undeva in interior ascuns si nu al adultului serios, grabit, obosit.

     Pana in ora pranzului, temperaturile nu cresc mai mult de 6 – 8ºC, insa daca suntem imbracati corespunzator, aceasta temperatura nu ne impacteaza in mod negativ.

     Astazi ne-am racorit din nou, ne-am energizat. Aerul tare de dimineata, amplificat de adierea vantului care ne gadila firele de par rebele ne-a incarcat pozitiv si ne-a facut sa ne bucuram din nou de peisajul tomnatic, de “ploaia” de frunze care ne invaluia.

     Parcul e gol la aceasta ora, e pustiu, ici colo (foarte rar) mai vezi un parinte care isi plimba copilul, insa par debusolati de temperaturile mai scazute si nu stau mult, sunt mai imbracati decat noi si totusi nu par sa fi acceptat vremea, asa cum e ea. E din nou liniste. Insa noua ne place, ne place mult. E liber, e relaxant si ne putem desfasura in voie.

     Ne-am aerisit timp de cateva ore, am profitat de tot ce ne-a putut oferi vremea si natura si ulterior am revenit acasa pentru masa de pranz (desi am mai fi stat). Ne simtim bine si mai increzatori. Mai tarziu, o noua plimbare.

     Oriunde v-ati regasi citind gandurile mele, aceste randuri, imi doresc sa reusiti sa va incarcati pozitiv pana la finalul zilei, sa inchideti ochii, sa inspirati adanc, sa expirati toate starile negative pe care le resimtiti si sa incercati sa va bucurati macar de un moment mic, sa apreciati orice lucru cat de neinsemnat ar parea, oamenii de langa voi, ce aveti, ce faceti, locul in care sunteti. Mai important, sa va apreciati pe voi pentru efortul depus si implicarea zilnica in toate activitatile intreprinse.

 

Sursa foto: Pexels

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.