Magic Christmas 2018 – sa oferim sarbatori magice acestor copii

     Perioada sarbatorilor de iarna reprezinta o perioada de liniste, pace, iubire, caldura sufleteasca, intrajutorare, bucurie, este o perioada magica. Aceleasi senzatii doresc cei de la Caravana Zambetelor sa le ofere copiilor cu boli terminale de la cateva spitale din Bucuresti. Haideti sa ii ajutam.

     In acest an se organizeaza editia cu numarul 5 si au nevoie de sprijinul nostru si de cadouri pe care apoi sa le imparta acestor copii atat de speciali care merita sa simta din plin ca este Craciun si pentru ei – sa le oferim mai multe sanse sa zambeasca.

     Cei care doresc sa ajute, sa daruiasca, pot aduce produsele achizitionate (jucarii, haine, fructe s.a.) voluntarilor inscrisi in acest proiect minunat in mai multe zile pe care le vor comunica organizatorii si acestia vor face ca darurile sa ajunga acolo unde trebuie.

  • Perioada de desfasurare a evenimentului si zilele de colectare

     Editia a inceput de pe 16 noiembrie si va fi un eveniment activ pana pe data de 18 decembrie, iar colectarea cadourilor se face pana pe 11 decembrie.

     In mod organizat, colectarea se va desfasura astfel:

– duminica, 2 decembrie – parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) intre orele 11:00 – 13:00;

– sambata, 8 decembrie – parcul Tineretului intre orele 11:00 – 14:00;

– sambata, 8 decembrie – parcul Drumul Taberei, orele 11:00 – 14:00.

     Daca nu puteti ajunge in zilele stabilite la orele transmise, luati legatura cu cei de la Caravana Zambetelor pentru a programa colectarea cu sprijinul voluntarilor.

  • Unde si cand vor fi duse cadourile

     Toate cadourile primite de la noi (ajutoarele Mosului) vor fi daruite copiilor de la Spitalul Fundeni – Sectia de Oncologie in intervalul 16 noiembrie – 12 decembrie.

     In masura in care vor fi mai multe cadouri, acestea vor ajunge si la copiii din cadrul Centrului de copii Peris pe 16 decembrie si la cei internati la Spitalul Grigore Alexandrescu pe 18 decembrie.

     Pentru alte detalii, puteti citi integral pagina evenimentului creat aici, iar pentru a vedea ce alte noutati pregatesc, puteti accesa pagina lor oficiala de Facebook – Caravana Zambetelor.

Sursa foto: Caravana Zambetelor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.