Gradinita Cami (sectorul 1)

În cadrul proiectului “Grădinițe private”, voi scrie o serie de articole în care voi prezenta pe rând, câte o grădiniță privată din București, apreciată de părinții ai căror copii o frecventează.

Pentru o educație cât mai bună, e important de timpuriu, în măsura posibilităților fiecăruia dintre noi, să oferim copiilor noștri acces la o educație de calitate, pentru o dezvoltare cât mai armonioasă și învățare prin joc, cu oameni dedicați și pregătiți în domeniu.

În articolul de astăzi, grădinița despre care vă voi povesti câteva aspecte esențiale este ”Grădinița Cami”. Această grădiniță a fost înființată acum 10 ani, iar din 2016 este acreditată.

Ce am apreciat la grădinița Cami este conceptul pe care l-au implementat, Educație prin artă și joc, concept ce le oferă posibilitatea copiilor să se exprime liber, să își dezvolte latura creativă, să învețe prin joc.

Planul de studii după care echipa grădiniței se ghidează conține activități de educarea limbajului (comunicare verbală și non-verbală, scris-citit și limbă străină), de educație socială (ecologică, rutieră, sanitară), educație estetică (muzicală, plastică, cursuri de gătit) și activități motrice (educație fizică, tenis/ înot sau opțional karate/ dansuri/ balet).

  • Alte informații utile:

– locația: Str. Carol Knappe nr. 45, zona 1 Mai (puncte de reper Piața Domenii, Str. Turda, parcul Regina Maria);

– 5 grupe formate din 12 – 15 copii/ grupă, în funcție de vârstă;

– limitele de vârstă sunt cuprinse între 1 și 6 ani, astfel: creșă (baby academy) care poate primi copii cu vârsta de 1 an până la 2,5 ani, grupa mică (2,5 – 4 ani), grupa medie (4 – 5 ani) și grupa mare (5 – 6 ani);

– 3 tipuri de programe pentru grupa mică, medie și mare: scurt (07:00 – 12:00), mediu (07:00 – 13:00) sau lung (07:00 – 19:00);

– 2 tipuri de programe pentru baby academy: scurt (07:00 – 13:00) sau lung (07:00 – 18:00);

– cost: între 720 și 1360 de lei pentru grupa mică, medie sau mare, în funție de lungimea programului ales și 720 lei/ 1020 lei pentru copiii înscriși la creșă, în funcție de programul ales;

– au sistem de supraveghere video prin Internet (fiecare părinte primește acces cu ajutorul unei parole individuale);

– asistentă medicală prezentă pe tot parcursul programului;

– bucătărie proprie cu meniu aprobat de medicul nutriționist;

– păstrează probe alimentare timp de 48 de ore.

Pentru acces la toate detaliile și contact, puteți accesa site-ul oficial al grădiniței Cami, aici, iar pentru a urmări alte noutăți, puteți intra pe pagina lor de Facebook.

 

Sursă foto: Galerie Foto – Grădinița Cami

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.