Conferinta Alfie Kohn – De la pedepse si recompense la cooperare si colaborare

Alfie Kohn scrie și susține conferințe pe tema educației, a comportamentului uman, a managementului și despre parenting. Este autor a 14 cărți și numeroase articole în care susține o educație de tip progresiv, criticând multe dintre metodele clasice de parenting și management (competiția, disciplina convențională, testele standardizate, notele, temele pentru acasă și modelul școlii tradiționale) cu care oamenii au fost obișnuiți de-a lungul timpului.

Printre cărțile cele mai de succes, care se găsesc traduse la noi în țară, regăsim titlurile: Parenting necondiționat, Mitul copilului răsfățat, Mitul temei pentru acasă și Pedepsiți prin recompense.

În 2014, pe când se afla la noi în țară, Alfie Kohn a fost invitat la o emisiune din cadrul televiziunii de stat și aici găsiți înregistrarea, pentru a putea urmări interviul.

Anul acesta este pentru a patra oară când revine în România, pentru a ajuta părinții să înțeleagă cum funcționează aceste tipuri de abordări diferite, aceste metode de educație cu blândețe și după cum spune chiar titlul conferinței, să devină cei mai buni părinți ai copiilor lor.

În cazul în care nu știați deja de această conferință sau chiar de Alfie Kohn și vă interesează să aflați mai multe despre parentingul necondiționat și despre ce puteți face pentru copilul vostru, pentru îmbunătățirea relației cu acesta, pentru o comunicare eficientă cu el și pentru aflarea nevoilor sale reale, mai aveți timp să vă achiziționați bilet la eveniment.

Pe de altă parte, dacă locațiile unde se va desfășura evenimentul nu vă avantajează sau vă pune în dificultate din punct de vedere financiar prețul biletului, dar totuși doriți să aprofundați temele abordate de Alfie Kohn, puteți cumpăra una sau mai multe cărți scrise de el. La o simplă căutare în mediul online, găsiți titlurile disponibile pe libris.ro, cărturești.ro, eMAG, librarie.net, elefant.ro sau pe shop.totuldespremame.ro

  • Data și ora: 16 martie, ora 10:00;
  • Locație: Sala Auditorium – Muzeul Național de Artă al României, Str. Știrbei Vodă nr. 1-3, București;
  • Cost: 290 lei/ bilet.
  • Data și ora: 17 martie, ora 10:00;
  • Locație: Cluj, Transylvania College, Aleea Băișoara 2A;
  • Cost: 290 lei/ bilet.

Personal, de-abia aștept să ajung la această conferință, îmi place foarte mult perspectiva lui Alfie Kohn, abordările despre care vorbește chiar funcționează, pe baza parentingului necondiționat și a altor cărți similare de profil ne-am format stilul sănătos de parenting și totodata, mereu există loc de îmbunătățire, așa că un astfel de eveniment este de neratat.

Pentru alte detalii, puteți citi integral pagina evenimentului creat aici, iar pentru a vedea ce alte evenimente pregătesc cei de la Totul despre Mame, puteți accesa pagina lor oficială de Facebook.

 

Sursă foto: Totul despre Mame

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.