Eveniment Dr. Lawrence J. Cohen – O zi dedicata tie si relatiei cu copilul tau

Dr. Lawrence J. Cohen este psiholog și psihoterapeut, specializat în jocul copiilor și terapia prin joacă (playful parenting), iar în afară de practica privată de terapeut pe care o desfășoară, este speaker și consultant pentru școli publice și private, dar susține și cursuri și seminarii în cadrul cărora învață părinți și profesori cum să adopte și să adapteze terapia prin joacă cu fiecare copil în parte.

În cazul în care nu știați deja de acest eveniment sau chiar de Dr. Lawrence J. Cohen și vă interesează să aflați mai multe despre parentingul prin joacă și despre ce puteți face pentru copilul vostru, pentru îmbunătățirea relației cu acesta, pentru o comunicare eficientă cu el și pentru aflarea nevoilor sale reale, mai aveți timp să vă achiziționați bilet la eveniment pentru participarea fizică sau vizualizare online.

De asemenea, în cadrul acestui eveniment vom învăța cum să ne uităm înăuntrul nostru și să devenim conștienți de propriile emoții puternice, cum să gândim ca un părinte jucăuș, vom învăța primii pași către joacă (dacă nu știm cum să începem), cum să ne conectăm prin empatie și joacă cu copilul/ copiii noștri, cum să stabilim niște limite clare comportamentelor neraționale ale copiilor, cea mai potrivită cale de a rezolva conflictele apărute, ce e necesar să facem pentru creșterea încrederii copiilor și cum să-i ajutăm să facă față și să înțeleagă emoțiile puternice de furie, teamă și tristețe.

Pe de altă parte, dacă locația unde se va desfășura evenimentul nu vă avantajează sau vă pune în dificultate din punct de vedere financiar prețul biletului, dar totuși doriți să aprofundați temele abordate de acesta, puteți cumpăra una sau mai multe cărți scrise de el. La o primă căutare în mediul online, găsiți titlurile disponibile pe libris.ro, cărturești.ro, eMAG, elefant.ro, librarie.net sau pe edituratrei.ro.

Cărțile scrise de Dr. Lawrence J. Cohen, pe care le găsiți traduse în limba română sunt: Rețete de Jocuri, Arta hârjonelii, Rețete împotriva îngrijorării, Mamă, sunt tachinat!, Prieteni buni, dușmani aprigi.

 

  • Data și ora evenimentului: 16 martie, ora 10:00;
  • Locație: Hotel Sheraton, Calea Dorobanților nr. 5-7, București;
  • Cost: 350 lei/ bilet pentru participare în sală și 229 lei pentru vizionarea online a evenimentului.

Personal, de-abia aștept să vad înregistrările de la această conferință, îmi place foarte mult perspectiva prezentată de Dr. Lawrence J. Cohen cu privire la abordarea situațiilor prin joacă și un astfel de eveniment este de neratat pentru aprofundarea subiectului prezentat și a noțiunilor de playful parenting.

Mi-aș fi dorit să fiu prezentă în sală, însă în aceeași zi, într-o altă locație, are loc un alt eveniment la fel de important, Conferința Alfie Kohn (despre care am scris aici) la care am achiziționat deja bilet și cum nu pot fi în același timp în două locuri diferite, m-am bucurat enorm când am văzut că există posibilitatea achiziționării biletului pentru a avea înregistrarea video ulterior evenimentului.

Pentru alte detalii, puteți citi integral pagina evenimentului creat aici, iar pentru a vedea ce alte evenimente pregătesc cei de la Parenting Academy, puteți accesa pagina lor oficială de Facebook sau site-ul Parenting Academy.

 

Sursă foto: Parenting Academy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.