Masa “Transformo” – inovatie in materie de mobilier pentru familiile cu copii

Atunci când am fost la Târgul internațional de carte pentru copii BOOKerini mă așteptam să găsesc multe standuri cu cărți minunate, frumos aranjate, ateliere bine organizate, live drawing și tot ce era menționat în descrierea evenimentului promovat.

Totuși, ce nu mă așteptam să găsesc și m-a surprins foarte plăcut a fost prezența atelierului ”Mari și mici”. Aici l-am găsit pe Rareș, creatorul de produs al mesei Transformo, alături de această creație inovativă din punctul meu de vedere.

Cât eu și soțul am povestit cu Rareș și în timp ce ne făcea demonstrație, ca să putem observa cât de practic și de atent e construit totul la milimetru, cel mic își găsise deja activitate de partea cealaltă a mesei Transformo, jucându-se cu piesele Lego și cele din lemn alese pentru orășelul construit.

Mi-a plăcut foarte mult faptul că această masă este construită luând în calcul dimensiunile plăcilor din Lego (dar se pot folosi și plăci din carton sau mucava), astfel încât să fie un spațiu plăcut și creativ de joacă pentru copii, dar atunci când e cazul, să poată fi strânsă la perete, pentru optimizarea spațiului în cameră.

Totodată, atunci când este strânsă, masa devine etajeră, fără a deranja joaca celui mic și construcțiile făcute.

Atelierul ”Mari și mici” este locul unde Rareș, împreună cu familia sa materializează, încă din 2017, gândirea ludică legată de amenajarea spațiilor de joacă de acasă. Vă invit să îi cunoașteți mai bine aici. Veți găsi nu doar informații despre masa Transformo, ci și alte produse inspirate din propriile nevoi, construite manual în micul lor atelier de familie din București, cu toată dragostea pentru copii și educație.

Pe cei ”Mari și mici” îi puteți urmări și pe pagina lor de FacebookInstagram și Pinterest ca să vedeți ce mai pun la cale și unde urmează să îi mai întâlniți.

 

Sursă foto: Atelierul ”Mari și mici”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.